Terra Aquatica DualPart Grow

15.00

EAN: N/A Tuotetunnus (SKU): TA_DualPart_Grow Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Terra Aquatica DualPart Grow

HUOM! Valitse joko pehmeä tai kova vesi.

Täydellinen 2-osainen ravintoaine: myydyin TriPart® inspiroima DualPart® tarjoaa parhaan tasapainon suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden välillä – ja joitakin ainutlaatuisia etuja…

DualPart® ei ole “klassinen” kivennäisravintoaine: alkaen siitä, että tavoitteena oli tehdä yksinkertaistettu TriPart®, jossa oli edelleen sama lyönti, legendaarinen General Hydroponics ja NASAn kemisti Cal Hermann loivat tämän tehokkaan 2-osaisen koostumuksen ja lisäsivät matkan varrella useita tärkeitä bonuksia nopeasti kasvaville kasveille, joilla on huomattavia eroja kasvun ja kukinnan tarpeiden välillä:

DualPart® käyttää useita mineraalityyppejä, joten kasveillasi on aina pääsy tarvitsemiinsa alkuaineisiin oikeassa muodossa kasvun ja kukinnan kautta.
Kaava sisältää bioaktivaattoreita, jotka parantavat kasvien yleistä terveyttä, vastustuskykyä taudinaiheuttajia vastaan ​​ja ravinteiden ottoa.
DualPart® vähentää solmujen välistä pituutta – ilman PGR:iä (Plant Growth Regulators)! Terra Aquaticassa käytämme vain erittäin puhtaimpia ainesosia. Yhdessä laajassa tutkimuksessamme kehittämämme ravinteiden koostumuksen ymmärtämisen kanssa tämä mahdollistaa räjähdysmäisen kasvun ja pienentyneen venymisen ilman mahdollisesti vaarallisia lisäaineita, kuten synteettisiä PGR:itä.
Ja kun sanomme “2-osainen”, tarkoitamme sitä: DualPart®-käyttö tarkoittaa kahta pulloa alusta loppuun, ei neljää, kuten tarvitset useimpien 2-osaisten “A+B”-tyyppisten ravinteiden kanssa, jotka käyttävät kahta osaa kasvuun ja kahta kukkimiseen. .

DualPart®:lla aloitat samansuuruisilla Grow and Bloom -määrillä juurtumisen tai varhaisen kehityksen aikana, vegetatiivisessa kasvussa enemmän Grow kuin Bloom ja kukinnan ja hedelmällisyyden aikana; enemmän Bloom kuin kasvaa. Se on niin yksinkertaista.

  • Ravista hyvin ennen jokaista käyttöä, lisää jokainen osa veteen erikseen, sekoita huolellisesti ja huuhtele mittalaitteet aina.
  • Terra Aquatica DualPart® on erittäin tiivistetty: vettä tarvitaan enintään 5 ml/l. Katso Terra Aquatica DualPart® -syöttökaavio.
  • Varmistaaksesi parhaat tulokset alueellasi, DualPart® (Grow) on saatavana sekä kovan veden että pehmeän veden versioina: yli 70 mg/l kalsiumia, käytä DualPart® Grown kovan veden formulaatiota. Käytä vähemmän tai jos käytät käänteisosmoosia.

DualPart annosteluohje

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Määrä

0,5L, 1L, 5L, 10L

Brand

Terra Aquatica

Veden kovuus

Kova, Pehmeä