Terra Aquatica TriPart Micro (Kova vesi) kasviravinne

14.90

EAN: N/A Tuotetunnus (SKU): TA_INEN0300X Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Terra Aquatica TriPart ® Micro (Kova vesi) kasviravinne

Hard Water (HW)

TriPart Micro on 3-osaisen Tripart-lannoitesarjan Micro-osa, joka tunnettiin ennen GHE:n Flora-sarjana. Reseptiikka ja laatu pysyvät täysin samana, ainoastaan brändin nimi vaihtuu. TriPart Bloom tarjoaa kasvillesi kaikki sen tarvitsemat mikro-ainesosat, kelatoidussa muodossa. Sisältää myös orgaanisia puskureita, jotka helpottavat pH:n tasapainottumista ravinneliuoksessa. TriPart Micro täydentää TriPart Grown ja TriPart Bloomin toissijaiset ja pääasialliset ravinteet. Se toimii kaikilla kasvualustoilla, niin vedessä, mullassa, kuin kasvimaalla.

TriPart-sarja on dynaaminen, jatkuvasti kehittyvä kaava, jota päivitetään ja sovitetaan aina uusimpien tieteellisten läpimurtojen perusteella. Tripart-sarja koostuu kolmesta komponentista, joiden suhteita muuttamalla se täyttää kasvisi vaatimukset jokaisesessa kasvuvaiheessa.

Konseptin 3-osaisista ravinteista ja Flora/TriPart-sarjasta on kehittänyt GHE/Terra Aquaticalle entinen NASA:n kemisti, tohtori Cal Herrmann, yhteistyössä kalifornialaisen yliopiston (University of Davis) tiedemiesten kanssa.

  • N-P-K arvo: 5-0-1 + mikro ja hivenaineet
  • Annostus: 2,5 – 15 ml/10l
  • Suositeltu pH-taso: 5.5 – 6.5
  • Ravistettava hyvin ennen käyttöä

Katso taulukosta lannoitemäärät kasvuun ja kukitukseen/hedelmän tuottamiseen.

https://www.eurohydro.com/sites/default/files/feedchart-print-2020_v.1_0.pdf

Onko vetesi kovaa vai pehmeää?

Suomessa kallioperä on yleensä hapanta(pH 0-7) ja maasto karua ja soista, ja vesi siksi pehmeää. Kovaa vettä tavataan satunnaisesti, esimerkiksi Lohjalla, jossa on kalkkikiviesiintymä.[3]

Yleensä oman paikkakunnan veden kovuuden saa selville paikallisen vesilaitoksen nettisivuilta.

Lisätietoja https://fi.wikipedia.org/wiki/Veden_kovuus

 

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Määrä

0,5L, 1L, 5L, 10L

Brand

Terra Aquatica