T.A. TriPart Bloom

13.00

EAN: N/A Tuotetunnus (SKU): TA_INEN0400X Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

T.A. TriPart Bloom

TriPart Bloom on 3-osaisen TriPart-lannoitesarjan Bloom-osa, joka tunnettiin ennen GHE:n Flora-sarjana. Reseptiikka ja laatu pysyvät täysin samana, ainoastaan brändin nimi vaihtuu. TriPart Bloom parantaa kasvuavaiheen aikana juurten kehitystä ja hyvinvointia. Kukinnan ja hedelmien muodostumisen aikana se mahdollistaa kasvin tuomaan esiin kaiken potenttiaalisuutensa.

Vesiviljelijöille huomioitavaksi, että TriPart Bloom ja TriPart Micro sisältävät silikaattia (silikaattihapon muodossa) täydentämään ravinneohjelman ja vahvistamaan kasvisi rakennetta. Se toimii kaikilla kasvualustoilla, niin vedessä, mullassa, kuin kasvimaalla.

TriPart-sarja on dynaaminen, jatkuvasti kehittyvä kaava, jota päivitetään ja sovitetaan aina uusimpien tieteellisten läpimurtojen perusteella. TriPart-sarja koostuu kolmesta komponentista, joiden suhteita muuttamalla se täyttää kasvisi vaatimukset jokaisesessa kasvuvaiheessa.

Konseptin 3-osaisista ravinteista ja Flora/TriPart-sarjasta on kehittänyt GHE/Terra Aquaticalle entinen NASA:n kemisti, tohtori Cal Herrmann, yhteistyössä kalifornialaisen yliopiston (University of Davis) tiedemiesten kanssa.

 

  • N-P-K arvo: 0-5-4
  • Annostus: 2,5 – 15 ml/10l
  • Suositeltu pH-taso: 5.5 – 6.5
  • Ravistettava hyvin ennen käyttöä

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Määrä

0,5L, 1L, 5L, 10L

Brand

Terra Aquatica