Terra Aquatica Starter Kit DualPart Coco FinalPart kasviravinteet

17.00

3 varastossa

EAN: 3760172784159 Tuotetunnus (SKU): TA_INPR12005 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Terra Aquatica Starter Kit DualPart Coco FinalPart kasviravinteet

Terra Aquatica Starter Kit DualPart Coco FinalPart  sisältö: 3 x 1/2 L pakkaus.

Erittäin väkevöity 2-osainen ravintojärjestelmä kookoskuitua varten.

Ainutlaatuisesti johtavien tuotemerkkien joukossa T.A. DualPart® Coco ei tarvitse lisäaineita menestykseen siemenistä kukoistamiseen: muut kookoskohtaiset 2-osaiset ravintoaineet tarvitsevat lisää Cal / Mag- ja PK-vahvistimia sekä 2 pulloa ”kasvaa” ja 2 pulloa ”kukkivia” ravintoaineita. Ei niin DualPart® Cocon kanssa: tarvitset vain kaksi pulloa!

Terra Aquatica DualPart® Coco sisältää poikkeuksellisen paljon kalsiumia ja magnesiumia, mutta sisältää myös täydellisen valikoiman muita elementtejä, joita kasvi tarvitsee terveelliseen ja voimakkaaseen kasvuun, minkä jälkeen seuraa runsas kukinta ja hedelmä. Tämä sisältää hivenaineet, jotka antavat lopputuotteellesi kaiken tuoksun ja maun, jonka kasvisi pystyy kehittämään.

Kuten useimpien ravintoaineidemme kohdalla, käytät sekä DualPart® Coco Grow- että Bloom-kasveja koko kasvien elinkaaren ajan. muutat yksinkertaisesti näiden kahden välistä suhdetta kasvien edetessä: ei tarvitse toista pullosarjaa ostaa, kun siirryt kasvusta kukintaan.

Terra Aquatica FinalPart Ripen on myöhäisen kukinnan ravinne. Se on suunniteltu nopeuttamaan ja parantamaan kypsymisprosessia, samalla tuoden makua ja aromia hedelmille.

Terra Aquatica FinalPart, joka tunnettiin ennen nimellä Ripen on myöhäisen kukinnan ravinne. Se on suunniteltu nopeuttamaan ja parantamaan kypsymisprosessia, samalla tuoden makua ja aromia hedelmille. Se on erityisellä tarkkuudella valittu hienostunut seos mineraalisuoloja ja puskureita. Kasvi on elämänsä loppuvaiheessa haavoittuvaisempi ja ravinteiden assimilointiprosessi on erittäin vähäistä verrattuna vegetatiiviseen vaiheeseen. Ripen antaa kasville vahvan signaalin siitä, että sen elämä on lopuillaan. Kasvi reagoi tähän nopeuttamalla kypsymisprosessia.

Jos kasviin on päässyt pakkautumaan aikaisemmin annettuja nitraatteja ja mikro-ainesosia, auttaa ripen näiden hajoittamista ja parantaa sadon makua.

Ripen toimii kaikilla kasvualustoilla, niin vedessä, mullassa, kuin kasvimaalla.

  • N-P-K arvo: 0-6-5
  • Annostus: 40 – 50 ml/10l
  • Suositelty pH-taso: 5.5 – 6.5
  • Ravistettava hyvin ennen käyttöä.

Katso taulukosta lannoitemäärät kasvuun ja kukitukseen/hedelmän tuottamiseen.

https://www.eurohydro.com/sites/default/files/feedchart-print-2020_v.1_0.pdf

Lisätietoja valmistajan sivuilta

https://www.eurohydro.com/dualpart-coco

Lisätiedot

Brand

Terra Aquatica