Terra Aquatica Pro Organic Grow kasviravinne

11.0059.00

Poista
EAN: N/A Tuotetunnus (SKU): TA_INGO0100X Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Terra Aquatica Pro Organic Grow kasviravinne

Terra Aquatica Pro Organic Grow on kaikille viljelytekniikoille, myös vesiviljelyyn soveltuva täysin luonnonmukainen kasviravinne vegetatiiviseen kasvuun.

Pro OrganicGrow on täysin luonnonmukainen, orgaaninen kasviravinne, jonka koostumus on laadittu maksimoimaan vegetatiivista kasvua, voimakasta juuriston stimulointia ja lehtien kehitystä. Sopivan ravinnon avulla luodaan vahva juuristo, sekä runko ja rehevä kasvu myöhemmin tapahtuvalle kukinnalle, sekä hedelmien ja siementen tuottamiselle.

Pro Organic-sarja on suunniteltu täyttämään kaikkien kasvien tarpeet, kaikissa kasvuvaiheissa. Tuotteen koostumus on rakennettu ekologisille periaatteille, jotka suojelevat ympäristöä ja tarjoavat kasveille tasapainoista ravintoa.

Pro Organic-sarja parantaa aktiivisesti juuristoa ympäröivää maakerrosta mikrobeineen. Tämä prosessi muodostaa ravintoa, joka taas synnyttää tervettä vegetatiivista kasvua ja luo pohjan voimakkaalle kukinnalle, sekä hedelmien tuottamiselle. Pro Organic-sarja on ihanteellinen kaikentyyppisille kasveille ja sitä voi käyttää yhdessä muiden Organic-sarjan tuotteiden kanssa. Soveltuu käytettäväksi kaikissa puutarhan maatyypeissä, ruukkuseoksissa ja muissa kasvualustoissa. Soveltuu myös vesiviljelyyn!

  • NPK: 3-1-5
  • Annostus: 2,5-10 ml/10l
  • Ravistettava hyvin ennen käyttöä

Katso myös Pro Organic Bloom

Katso taulukosta lannoitemäärät juurrutuksesta kasvuvaiheeseen ja aina esikukitukseen asti.

https://www.eurohydro.com/sites/default/files/feedchart-print-2020_v.1_0.pdf

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta

https://www.eurohydro.com/pro-organic

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Määrä

0,5L, 1L, 5L, 10L

Brand

Terra Aquatica