Terra Aquatica Pro Organic Bloom kasviravinne

11.0059.00

EAN: N/A Tuotetunnus (SKU): TA_INGO0200X Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Terra Aquatica Pro Organic Bloom kasviravinne

Terra Aquatica Pro Organic Bloom on kaikille viljelytekniikoille, myös vesiviljelyyn soveltuva täysin luonnonmukainen kasviravinne kukitukseen.

Pro OrganicBloom on täysin luonnonmukainen, orgaaninen kasviravinne, joka tarjoaa kukkiville ja hedelmiä tai marjoja tuottaville kasveille kaikki tärkeät ravinteet, joiden suhde on tasapainotettu täydellisesti runsaan sadon saavuttamiseksi. Tämä ainutlaatuinen koostumus maksimoi kukkien, hedelmien ja siementen tuottoa, sekä tarjoaa sinulle suuremman, ravitsevamman ja maukkaamman sadon.

Pro Organic-sarja on suunniteltu täyttämään kaikkien kasvien tarpeet, kaikissa kasvuvaiheissa. Tuotteen koostumus on rakennettu ekologisille periaatteille, jotka suojelevat ympäristöä ja tarjoavat kasveille tasapainoista ravintoa.

Pro Organic-sarja parantaa aktiivisesti juuristoa ympäröivää maakerrosta mikrobeineen. Tämä prosessi muodostaa ravintoa, joka taas synnyttää tervettä vegetatiivista kasvua ja luo pohjan voimakkaalle kukinnalle, sekä hedelmien tuottamiselle. Pro Organic on ihanteellinen kaikentyyppisille kasveille ja sitä voi käyttää yhdessä muiden Organic-sarjan tuotteiden kanssa. Soveltuu käytettäväksi kaikissa puutarhan maatyypeissä, ruukkuseoksissa ja muissa kasvualustoissa. Soveltuu käytettäväksi myös vesiviljelyssä!

  • NPK: 2-3-4
  • Annostus: 2,5-20 ml/10l
  • Ravistettava hyvin ennen käyttöä

Katso taulukosta lannoitemäärät kukitukseen.

https://www.eurohydro.com/sites/default/files/feedchart-print-2020_v.1_0.pdf

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta

https://www.eurohydro.com/pro-organic

Katso myös Pro Organic Grow

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Määrä

0,5L, 1L, 5L, 10L

Brand

Terra Aquatica