Terra Aquatica Euro WaterFarm V3 CultiMate S Box

59.00

9 varastossa

EAN: 3760172783326 Tuotetunnus (SKU): TA_INSY01002_WaterFarm Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Terra Aquatica Euro WaterFarm V3 CultiMate S Box

Esillä kaupassa

WaterFarm vesiviljelyjärjestelmä

WaterFarm on tippukasteluun perustuva vesiviljelyjärjestelmä. Se rakentuu kasteluputkista, kastelurenkaasta, viljelyruukusta ja ravinnesäiliöstä. Kasvit istutetaan viljelyruukkuun, joka on täytetty kevytsoralla. Viljelyruukku lasketaan ravinnesäiliön päälle. Ilmapumppu nostaa ravinneliuoksen ylös pitkin kasteluputkia kastelurenkaaseen, josta se tihkuu kevytsoraa pitkin takaisin ravinnesäiliöön. Tämä muodostaa ravinneliuokseen tarvittavaa happea ja jatkuvasti kylvettää juuria ravinneliuoksessa, stimuloiden kasveja kasvamaan ennennäkemättömällä tavalla.

WaterFarmia suurempi malli AquaFarm on ensimmäinen vesiviljelyjärjestelmä kotioloihin, joka kehitettiin Kaliforniassa Lawrence Brooken ansiosta 30 vuotta sitten. Vuodesta 1975 lähtien, tuhansia näitä loistavia järjestelmiä on myyty maailmanlaajuisesti, tuoden iloa omistajilleen kasvattaen tuhansia kauniita ja terveitä kasveja.

Käyttötarkoituksia järjestelmällä on useita: taimitarhoissa tai sisäpuutarhoissa emokasveja varten ja leikkokukille, kodeissa kaiken kokoisille koristekasveille tai keittiössä yrttikasveille tarjoten tuoreita yrttejä mausteeksi ruokiin. Niitä käytetään tutkimuslaboratorioissa, yliopistoissa ja kouluissa, missä vesiviljelyn opiskelu täyttää lasten ja aikuisten mielet ihmetyksellä.

Voit sijoittaa WaterFarmin minne vain, olohuoneeseen, toimistoon, terassille tai kasvihuoneeseen.

Mitat:

  • pituus: 30,5 cm
  • leveys: 30,5 cm
  • korkeus: 37 cm
  • kapasiteetti: 12l

waterfarm-v3 pdf

Lisätiedot

Brand

Terra Aquatica