Terra Aquatica Euro AquaFarm V3

85.00

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

EAN: 3760172783315 Tuotetunnus (SKU): TA_INSY01001_AquaFarm Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Terra Aquatica Euro AquaFarm V3

Esillä kaupan ikkunassa

Terra Aquatica AquaFarm vesiviljelyjärjestelmä

AquaFarm on tippukasteluun perustuva vesiviljelyjärjestelmä. Se rakentuu kasteluputkista, kastelurenkaasta, viljelyruukusta ja ravinnesäiliöstä. Kasvit istutetaan viljelyruukkuun, joka on täytetty kevytsoralla. Viljelyruukku lasketaan ravinnesäiliön päälle. Ilmapumppu nostaa ravinneliuoksen ylös pitkin kasteluputkia kastelurenkaaseen, josta se tihkuu kevytsoraa pitkin takaisin ravinnesäiliöön. Tämä muodostaa ravinneliuokseen tarvittavaa happea ja jatkuvasti kylvettää juuria ravinneliuoksessa, stimuloiden kasveja kasvamaan ennennäkemättömällä tavalla.

AquaFarm on ensimmäinen vesiviljelyjärjestelmä kotioloihin, joka kehitettiin Kaliforniassa Lawrence Brooken ansiosta 30 vuotta sitten. Vuodesta 1975 lähtien, tuhansia näitä loistavia järjestelmiä on myyty maailmanlaajuisesti, tuoden iloa omistajilleen kasvattaen tuhansia kauniita ja terveitä kasveja.

Käyttötarkoituksia järjestelmällä on useita: taimitarhoissa tai sisäpuutarhoissa emokasveja varten ja leikkokukille, kodeissa kaiken kokoisille koristekasveille tai keittiössä yrttikasveille tarjoten tuoreita yrttejä mausteeksi ruokiin. Niitä käytetään tutkimuslaboratorioissa, yliopistoissa ja kouluissa, missä vesiviljelyn opiskelu täyttää lasten ja aikuisten mielet ihmetyksellä.

Voit sijoittaa AquaFarmin minne vain, olohuoneeseen, toimistoon, terassille tai kasvihuoneeseen.

Mitat:

  • pituus: 45,5 cm
  • leveys: 45,5 cm
  • korkeus: 43 cm
  • kapasiteetti: 35l

aquafarm-v3

Lisätiedot

Brand

Terra Aquatica