Laterlite Agri Leca-sora 50L

18.00

EAN: N/A Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Laterlite Agri Leca-sora 50L

Laterlite Agrin paisutetut savikivet kasveille, vesiviljelylle, viemäröintiin, puutarhanhoitoon ja yleiseen kasvatukseen valmistetaan tietyllä tavalla kemiallisesti inertiksi ja pH -neutraaliksi, mikä antaa niille kemialliset ja fysikaaliset ominaisuudet, jotka soveltuvat kaikkiin kasvien kanssa kosketuksiin joutuviin sovelluksiin. Laterlite Agri leca-sora on peräisin erityisten luonnonsavien laajenemisesta korkeissa lämpötiloissa.

Neutraali pH ja kemiallisesti inertti kasvualusta

Erityisesti suunniteltu olemaan kemiallisesti inertti ja neutraali pH, ja siksi ne ovat erittäin yhteensopivia kaikentyyppisten kasvien ja kasvien kanssa sekä perinteisessä että hydroponisessa viljelyssä, ja ne soveltuvat kaikkiin puutarhanhoito-, maisemointi- ja puutarhanhoitotarkoituksiin.

Ilma- ja vesisäiliö

Korkea kokonaishuokoisuus (noin l’85 tilavuusprosenttia), antavat kasveille erittäin hyvän ilmanvaihdon ja hapetuksen, mikä hyödyttää kasvien terveyttä. Samanaikaisesti niiden korkea vesipitoisuus (noin 30%) tekee niistä arvokkaan kosteussäiliön: vesi varastoituu savirakeiden sisäiseen huokoisuuteen ja vapautuu hitaasti kasveille, mikä tekee tästä tuotteesta ihanteellisen säätelijän vettä, jota kasvi -elementti tarvitsee milloin tahansa.

Erinomainen tyhjennyskapasiteetti

Tiheä rakeiden väli, jolla on suuri tyhjennyskapasiteetti, estää veden pysähtymisen ja juuritaudit.

Kevyt kasvualusta

Pienitiheyksiset Agri -savikivet (noin 330 kg/m3) ovat erityisen arvostettuja viherkattojärjestelmissä ja kattopuutarhoissa, koska ne vähentävät rakenteeseen kohdistuvaa kuormitusta ja niitä käytetään laajalti substraattien valmistuksessa niiden fyysisten ominaisuuksien parantamiseksi.

Mineraalinen, mätänemätön ja palamaton

Koska sora on 100% mineraalituote, Agri-kivet eivät mätäne, loiset (sienet, jyrsijät, hyönteiset jne.) eivät voi hyökätä niihin, ehkäisevät kasvisairauksien leviämistä, ovat täysin palamattomia (Euroluokan paloluokka-A1) ja turvallisia, myös tulen läsnä ollessa.

Vakaa ja kestävä

Mitoittain vakaita eivätkä muuta muotoa. Jäätymis-/sulatusjaksot eivät vaikuta niihin haitallisesti, ne kestävät happoja ja emäksiä ja säilyttävät ominaisuutensa muuttumattomina ajan myötä. Käytännössä tämä materiaali kestää ikuisesti.

Eristysominaisuudet

Alhainen lämmönjohtavuus (lambda [λ] 0,09 W/mK) vähentää alustan äkillisiä lämpötilan muutoksia (lämpöshokki), suojaa kasvien juuria pakkaselta ja kuumuudelta ja lisää viherkattojärjestelmien lämmönkestävyyttä.

Luonnollinen ja sertifioitu tuote

Yhdistettynä valmistusprosessiinsa, joka kunnioittaa ympäristöä, tekee siitä erittäin kestävän tuotteen. Se on myös sertifioitu käytettäväksi kestävässä rakentamisessa Italian akkreditointilaitoksen ANAB-ICEA: n toimesta.