Carbon Kick Booster 500 ml

25.00

Carbon Kick Booster on Suomessa virallisesti hyväksytty ja rekisteröity punkkien ja härmätautien torjuntaan.

Vain nämä jäljellä. Varastoon ei enää tule lisää tämän jälkeen. Jaakon taikaa ei enää koskaan saa enää. Valmistaja jäi eläkkeelle eikä jatkajaa löytynyt.

Varasto loppu

EAN: 6420613100074 Tuotetunnus (SKU): JT_carbon_kick_booster Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Carbon Kick Booster 500 ml

Carbon Kick Booster  on ainutlaatuinen Jaakontaian tehostaja. Se sisältää täysin liuenneena pitkäketjuista alkoholia, triakontanolia, joka vaikuttaa kasveihin hyvin pieninä pitoisuuksina hormonien tapaan.

Luonnonmukaiset tehoaineet

Triakontanolia on luonnossa monien kasvien, kuten sinimailasen ja sokeriruo’on pintavahassa. Se tehostaa fotosynteesiä ja parantaa siten kasvuston tuottokykyä. Käytännössä vaikutus on hyvin samantapainen kuin hiililannoitteen lyhytketjuisilla alkoholeilla. Triakontanoli vain vaikuttaa suoraan fotosynteesiä ohjaaviin geeneihin.

Carbon Kick Booster  sisältää rypsiöljyä, emulgaattoreita ja triakontanolia. Näin se muodostaa veden kanssa tasaisesti levittyvän ruiskutteen, joka pysyy lehdillä hyvin. Siksi Booster säännöllisesti käytettynä auttaa pitämään kasvuston vapaana myös härmästä, punkeista, ripsiäisistä ja ansarijauhiaisista.

Optimoi yhteyttämisteho

Ruiskutteen rasvahapot helpottavat tehoaineiden pääsyä soluihin ja vähentävät niiden haihtumista. Triakontanoli tehostaa fotosynteesiä radikaalisti ja hiililannoitteen alkoholit estävät kasvien hiilen puutteen. Olennaista on, että triakontanoli on Carbon Kick Boosterissa täysin liuenneena ja pääsee soluihin. Tämä mahdollistaa myös säästeliään annostelun. Tehoainetta ei tarvitse käyttää yhtään yli tarpeen halutun vaikutuksen saamiseksi.

Carbon Kick Boosteria voidaan sekoittaa ohjeen mukaisesti Jaakontaika suihkeeseen tai käyttää omana ruiskutteenaan. Saatavilla harrastajakäyttöön sopivassa 500ml pakkauksessa.

Soveltuu luomuviljelyyn

Carbon Kick Booster on Suomessa virallisesti hyväksytty ja rekisteröity punkkien ja härmätautien torjuntaan.

Carbon Kick  Booster on myös Luomu hyväksytty torjunta-aine.

Lisätiedot

Brand

Carbon Kick, Jaakontaika