Canna CANNABOOST Accelerator

27.0078.00

EAN: N/A Tuotetunnus (SKU): CN_CANNABOOST Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Canna CANNABOOST Accelerator

Pakkauskoko: 250ml ja 1l
CANNABOOST Accelerator kiihdyttää kasvien aineenvaihduntaa. Tämä on tärkeää, koska ravinteiden saanti riippuu suuresti kasvin terveydentilasta ja aineenvaihdunnan tehosta. CANNABOOST on kehitetty nimenomaisesti lyhyen viljelyjakson kasvilajikkeille.

Edut, jotka CANNABOOST Accelerator tarjoaa viljelyyn:

 • Parempi sato
  CANNABOOST stimuloi uusien kukkien kehittymistä. Tämän vuoksi kukista tulee tavanomaista raskaampia. Koska myös hedelmien kypsyminen tapahtuu tavanomaista suuremmassa määrin vähitellen, sadonkorjuut tulevat olemaan yhtenäisempiä. Hyvin erityistä CANNABOOST-kiihdyttimessä on, että se ei ole ainoastaan takuu runsaammista sadoista vaan myös maku paranee. Näin CANNA-viljelijä saa vähän ylimääräistä!
 • Sopii kaikille viljelyalustoille ja substraateille
  CANNABOOST on universaali kukintastimulaattori, mikä tarkoittaa sitä, että sitä voidaan käyttää minkä tahansa viljelyjärjestelmän ravinteidenannon yhteydessä. Sen lisäksi, että CANNABOOST-kiihdytintä lisätään substraattiin, sitä voidaan suihkuttaa lehdille (lehtien kautta lannoittaminen). Tämän etuna on, että kasvi voi imeä kukkastimulaattorin suoraan lehtiensä kautta.
 • Vieläkin runsaammat sadot yhdessä PK 13/14 -valmisteen kanssa
  CANNABOOST ei ole ravinne vaan lisäaine, joka lisää yhteyttämistä (kasvin aineenvaihdunnan muodostavia reaktioita). Tämä lisäys varmistaa, että hedelmät muodostuvat nopeammin. Ravinteiden saatavuus on erittäin tärkeää, jotta CANNABOOST-kiihdyttimellä saatavat tulokset olisivat optimaaliset. CANNA-ravinteidenanto takaa kaikkien ravinteiden saatavuuden. Vieläkin parempiin tuloksiin voi yltää käyttämällä luotettavaa CANNA-ravinteidenantoa yhdessä CANNA PK 13/14-valmisteen kanssa. PK 13/14 tarjoaa kasville kukintaa parantavia lisäaineita ja CANNABOOST-kiihdytin varmistaa, että näitä lisäaineita käyttämään löytyy energiaa.
 • Kypsyminen paranee ja immuunijärjestelmä vahvistuu
  CANNABOOST sisältää kukintastimulaattoreita, jotka varmistavat tehokkaan kypsymisen. Se sisältää myös luonnollisia kukinnan säätelijöitä, joiden ansiosta hedelmät kypsyvät ja kukinta päättyy yhtenäisemmin. Parannetun energiansäätelyn ansiosta kasvilla on myös riittävästi energiaa vastustaa tauteja. Jos kasvilla ei ole energiaa oikeassa paikassa, taudit iskevät, usein juuri sadonkorjuun kannalta pahimmalla hetkellä.
 • Täydellisempi, voimakkaampi maku
  CANNABOOST takaa suuremman sadon ja poikkeuksellisen hyvän maun. Nykyään satoa ei ilmoiteta pelkästään kiloina. Laadulla on yhä suurempi painoarvo, ja siihen liittyen myös maulla. Yhteyttämisen nopeuttaminen lisää suuressa määrin hedelmien sokerintuotantoa. Tästä syystä hedelmät ovat makeampia ja niiden luonnolliset aromit voimakkaampia. Haihtuvien öljyjen voimakkaampi tuoksu hedelmissä kertoo volyymista.

Monet kiihdyttimet ovat vain lisäravinteita. Todelliset kiihdyttimet, kuten CANNABOOST, kuitenkin kiihdyttävät todella aineenvaihduntaa ja tekevät kasvista terveemmän. CANNABOOST on “uuden sukupolven kiihdytin”.

CANNABOOST Accelerator on tehokas kukinnan kiihdytin, joka edistää hedelmien tuotantoa. Tuloksena on parempi ja tiheämpi sato kuin normaalisti. Tuotto on homogeenisempi vaiheittaisen kypsymisen ansiosta. Lisäksi CANNABOOST Accelerator varmistaa, että kasveista tulee terveempiä, vahvempia ja vähemmän alttiita taudeille ja rutoille. CANNABOOST Accelerator tarjoaa paremman tuoton, mutta sisältää myös makua parantavia aineita. Mikä tarkoittaa, että CANNABOOST Accelerator varmistaa määrällisesti ja laadullisesti paremman tuotannon!

Käyttöohjeet

 • Ravistettava hyvin ennen käyttöä
 • Annostus:
  – Annostele CANNABOOST Accelerator suhteessa 1:500 (20 ml per 10 l vettä) alkaen kukkien muodostumisvaiheesta.
  – Lisäkukinnan varmistamiseksi laimenna 1:250 (40 ml per 10 l vettä)
 • Älä käytä yhdessä sellaisten tuotteiden kanssa, jotka sisältävät vetyperoksidia (H202)
 • Käytä laimennettu liuos 7 päivän sisällä
 • CANNABOOST Accelerator voidaan antaa manuaalisesti, tihkukastelua käyttäen tai lehtilannoitteena.

Säilytys, terveys- ja turvallisuus- ja muut ohjeet

 • Käytä CANNABOOST Acceleratoria normaalien ravinteiden lisänä
 • Säilytettävä suljettuna pimeässä paikassa. Ei saa jäätyä
 • Ei lasten ulottuville.

Takuu

Pakkaus on valmistettu polyeteenistä (ei sisällä PVC:tä eikä lyijyä), joka on biohajoava ja kierrätettävä muovi.

 

Lisätiedot

Brand

Canna

Koko

250 ml, 1 l